Çamaşır Makinası Rezistans Değişimi

Conta ortasına bakarsanız çift kanallıdır. Takarken kanalın bir kısmı içeride bir kısmı ise dışarıdadır. Yani giydirme gibi.
 
benim için on dakikalık iş sizin teknik beceilerinizede baglı arka kapagı aç motorun üzerinde kazana giren üç kablo göreceksin kabloları cıkar ortasında 10 anahtarla acillabilen somunu tamamen gevşet 2 adet düz tornavida ile gövdeden destek alarak kanırt arka baskı dışarı cıktıgında elle veya bir pense ile sag sol yaparak kuvvetlice cekiniz takma işleminide aynı sıranın tersini takip edersen sonuç senin zaferin.
İLKÖNCE FİŞİ PİRİZDEN ÇEKMEYİ UNUTMA :)
 
Conta ortasına bakarsanız çift kanallıdır. Takarken kanalın bir kısmı içeride bir kısmı ise dışarıdadır. Yani giydirme gibi.

tamam o zaman benim yaptığım doğru ama somunu sıktıkça contanın kazanda kalan kısmı oraya sıkışması gerekirken geri çıkıyor.en sonunda baktım böyle olmayacak contanın etrafına silikonu sürdüm ve öylece az sıkıp bıraktım.şu an sızma yok iyi gidiyor bakalım ne kadar dayanacak...
 
arkadaşım basitte gözükse bu iş ustalık ister en iyisi işi bilen birini getirde makina zarar görmeden iş görülsün.
 
Değerli dostlarım bir konuda ben açayım, eski çamaşır makinasından söktüğüm çamaşır makinası motoru var ama çok hızlı devirde çalışıyor sanki kendisini parçalıyacak gibi bunun devirini düşürmek mümkünmü, yavaş devirde çalıştırıp testere taktım onada gücü yetmiyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst