bulaşık makinesi

akutluata

Üye
Katılım
6 Mar 2011
Mesajlar
7
Puanları
1
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.
arçelik 6040 e serisinden bulaşık makinesi ön yıkama dahil bütün yıkama durumlarında suyu ısıtıyor. kart bölümünde gözükürde herhangi bir yanma kararma yok. yardımlarınız için teşekkürler..
 
Karttınızdaki ısıtıcı roleniz yapışık kalmış veya microprofosör entegrenizin role kontrolü daimi (1) sinyali gönderiyor.
 
Arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. karttaki ısıtıcı rolenin yapışık kalmış olabileceğinden bahsetmişsin. konuyu biraz daha açıklar mısın? söz konusu role kartta nerede? yapışık olup olmadığını nasıl anlıyacam. verdiğin link yasaklı açılmıyor.
 
Kartta bulunan roleleri arkadaşımn dediği gibi ölçü aleti ile kontrol etmeni tavsiye ederim açık kontak yapışık kalmış olabilir ?
 
mert kardeşim, şu an elimde ölçü aleti yok. ancak yarın bulabilirim. hadi buldum diyelim yapışık roleyi nasıl ayarıcam? saçma bir soru olduysa kusura bakma. amatörlük belli oluyor mu?
 
Amatörlük size daha yüksek maliyetler ile geri dönebilir. söz konusu role Ön pano içersinde Yıkama , Bitti ışığının hemen arkasında. Ön pano arkasında 6 adet vidayı söküp panoyu yrinden çıkardığınız zaman kabloların toplandığı plastik grubun içinde. Role değiştirebilecek kadar bu konuda tecrübeniz , bilginiz yok ise asla sökmeyin. servisden , anlayan birinden destek isteyin
 
sanırım bütün ailenin söylediği gibi servis çağırıcam. ilgin için teşekkür ederim.
 
evet servis çağırdım. arkadaşlar geldi 6 vida söktüler, 10 saniyede gayet profesyonel baktılar, kartı değiştirmemiz lazım dediler. bir miktar servis ücreti verdim. bir hafta geçti arasıra telefonlaşıyoruz hala İstanbuldan kart gelecek, gelip takacaklar.ondan sonra kart ücretini takdim edeceğiz. ustam o yüzden diyorlar ki "kurda sormuşlar boynun niye kalın, demiş ki kendi işimi kendim görürüm."
 

Forum istatistikleri

Konular
128,155
Mesajlar
915,499
Kullanıcılar
449,898
Son üye
KINGYuSuf

Yeni konular

Geri
Üst