| ||
| | #3 (permalink) |
| VB yi tavsiye edebilirim, kolay geliştiriliyor, hızlı da çalışıyor. VB 6.0 a göre geliştirirsen Excel içerisinde maktro olarak kullanma şansın da olabilir.
__________________ http:// To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Endüstriyel Otomasyonda Bilgisayar Kullanımı ile ilgili uygulama notları, örnek uygulamalar, tartışmalar. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 28-12-08 Üye No : 64744 Mesajlar: 2
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | Merhaba arkadaşlar. Bu konuda lisasnlı bir asic'i olan bir mühendis kardeşiniz olarak nacizane fikirlerimi beyan hakkım vardır sanırım. En iyisi bence matlab. Özel Toolbox var. yazdıktan sonra istağine göre çeviriyorsun. Yada benim asic. Tabi yalancı-gerçek zaman uygulaması yapacksan. ![]() Selamlar Murat |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 03-02-08 Üye No : 28633 Yaş: 25 Mesajlar: 62
Popularite : 13 Populerlik : ![]() | Bulanık Mantık (Fuzzy Logic) programı yazmak için denetleyiciyi yönetebileceğin her programlama dili kullanılabilir. Seçeceğin programlama dili kullandığın sisteme göre değişebilir. Ben PIC mikrodenetleyici ile C kullandım. Arkadaşlarım MATLAB, bilgisayar ve DAQ kartı kullanmışlardı. ARM + Basic ile de yapılabilir, PIC + asm de olabilir, PC + VB de. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fuzzy, hangi, logic, programla, yazılır |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |