B1 tipi tavan armatürü

muzzy67

Üye
Katılım
29 Ağu 2007
Mesajlar
44
Puanları
1
B1 tipi tavan armatürü nedir_? (yuvarlak olanı var mıdır_? tijli midir tijli olmayanını tercih ederim bina içi midir buna akkor flamanlı ve ya floresan bağlayabilir miyim_?) bayındırlık bakanlığının poz numaalarında bunun tesisatını çketirmem gerekiyor nasıl yapabilrim yardımcı olu musunuz _??? kablosu anahtarı armatürü lambası ile birlikte... [email protected] mail adresim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
b1 tipi armatür piyasada dekoratif glob diye bilinen glop türüdür. banyo wc armatürleri
 
Teşekkür ederim . Ben 3x3 gibi bir odada (büro) nasıl bir armatür kullanmalıyım tesisat sıva üstü olarak gidecek. bu armatürün içerisine hangi tür lamba koymalıyom 11w-400lümen kompakt floresan olur mu anahtar nasıl olmalı kablo ttr mi (bunlar nyy vb şekliş ile nasıl oluyor ) yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
 
NHXMH kablo ile çeksem sıva üstü adi anahtar kullansam b1 tipi armatür kullansam 11w-400lümen kompakt floresan kullnsam olur mu acaba _?? floresan armatüre sığar mı ?
 
b1 tipleri banyo wc türü yerlerde kullanılır.Büro için J tipi armatür kullanılır.nhxmh çekebilirsin.
 
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Başka bir sorum daha olacak sınır anahtar uygulamasından otomatik kumanda sorusu start butonuna bastığımda motor ileri ve geri yönde devamlı olarak hareket edecek ta ki stop butonuna basılana kadar loginaspx uzantısı hotmail.com ( [email protected])
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst