| ||
| | | |||||||
Allen Bradley SLC 5/O3 CPU çalışmıyor (yardım)PLC Genel Katagorisinde ve Allen Bradley (Rockwell) PLC - Program & Dökümanlar Forumunda Bulunan Allen Bradley SLC 5/O3 CPU çalışmıyor (yardım) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>günaydın arkdaşlar sanırım allen bradley piyasada cok kullanılan bir plc değil yada daha önce pillin değiştiren arkadaş yok... |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #13 (permalink) |
![]() | evet arkdaşlar bugün yeni bir deneyim daha kazanmış oldum.plc nin pilini değiştirmek için modülü çıkardığınımda içindeki programının uçtuğunu gördüm ! tecrübe oldu benim için.yedeğini aldığım progamı yükledim sistemi çaliştiramadım.sistemi kuran firmayla iletişime geçtim arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar sistemi çaliştirdim. |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 05-06-10 Üye No : 157016 Yaş: 34 Mesajlar: 1
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bana slc 500 programı lazım nerden bula bilirim bana yardımcı olursanız sevinirim adresi mail atarsanız sevinirim *****@gmail.com şimdiden teşekürler Konu acilstop tarafından (04-08-2010 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() | Alıntı:
__________________ Doğduğum değil doyduğum yerdeyim. Konu acilstop tarafından (04-08-2010 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 30-05-10 Üye No : 156225 Yaş: 32 Mesajlar: 1
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | senin cpu os kısmını kilitlenmiş bir şekilde düzeliyor. oda şansına kalmış rack elinde yedek rack varsa ona takacaksın ani bir şekilde enerjisini kes ver ben en az on beş ayrı cpu'yu bu şekilde düzzelttim ama şansına bendeki cpu lar 5/04 yanlız |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 08-10-07 Üye No : 20525 Yaş: 26 Mesajlar: 2
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | Pil bitik ise zaten program silinmiştir. Çıkınca program silinecektir. Öncelikle RsLogix500 yazılımı ile içerisinden programı upload etmelisin. Password var ise upload alamazsın. RS logix500 için RSlinx bağlantı programı da gerekir unutma, kolay gelsin. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Proğramı yedeklersin pili istediğin gibi değiştirirsin kondastör sağlamsa 5 dk olabilir
__________________ [Lütfen. Üye Olunuz...] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |