| ||
| | #22 (permalink) |
| | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| inceledim simülasyonda çalışıyor roleye yüklersen roledede çalışır eğer yükliyemiyorsan FBD diline uygun olmayan role modeli seçmişsindir şu anda elinde olan rolenin modeli nedir yazarsan yardımcı olurum. ayrıca rolen FBD diline uygun değilse o programı ladder diline çevirdim bu programı zelionun bütün modellerine yükleyebilirsin simülasyonunda kontrol et sonra roleye yükle çalışır birtakıldığın yer olursa yardımcı olurum. [Lütfen. Üye Olunuz...]
__________________ fikirsahibi olabilmek için bilgisahibi olmak gerekir Konu KORAY- Ü tarafından (02-12-2009 Saat 09:05 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 05-03-09 Üye No : 74879 Yaş: 27 Mesajlar: 22
Popularite : 12 Populerlik : ![]() | Alıntı:
Roleye yuklicem cevap yazarım kolay gelsin | |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 20-06-08 Üye No : 41731 Yaş: 26 Mesajlar: 6
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | Herkese merhaba.Öncelikle vinç sektöründe çalışıyorum.İlgili arkadaşlara bir sorum olacaktı.Zelio akıllı röle ile arşivleme yapılabilirmi? Geçmişe yönelik kayıtları görmek istiyorum.Zaman veya adet olarak toplamı görebiliyoruz.Örnek veriyorum,aralık ayındayız ve aralığa kadar vinç ne kadar çalışmış görebiliyorum.Ama temmuz ayında ne kadar çalışmış bunu görebiliyormuyum.Tahminim zelio ile bunu göremiyoruz.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar buraya yazarlarda memnun olurum.Herkese iyi çalışmalar.Kolay gelsin... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |