tridium programını kullanan var mı?

allalunna

Üye
Katılım
9 Şub 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar ben tridium programını öğrenmek istiyorum. fakat lisanslı bir program olduğundan yükleme yapamıyorum. acaba nette bu programın simülasyonu yada herhangi bir dökümanı tavsiye edebilecek var mı aranızda?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Selamlar faal olarak Work PlaceAx (jace programlara programi) kullaniyorum user guide var elimde ingilizceniz varsa yollayabilirim (yaklasik 500 sayfa pdf)
 
hocam döküman ihtiyacı benimde var.gönderirsen sevinirim,
 
Programı kullanan biri olarak internetteki dökümanlardan öğrenmek zor. Bu yüzden ontrol ile iletişime geçerek bir lisans almanız daha iyi olur. Programın manuelleri çok detay veriyor ve muhenis33 ünde dediği gibi 500 sayfadan fazladır.
 
müslüm berdibek doğru diyor dediğiniz tridıum programını lisanslı olarak ontrol otomasyon firması kullanıyor ddc panolarında çıkış modüllerinde gördüydüm moskovadayken oradan biliyorum,ontrolle iletişime geçin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,160
Mesajlar
915,563
Kullanıcılar
449,919
Son üye
Serdar.59

Yeni konular

Geri
Üst